برای رفع نیازهای جامعه محقق می شود؛
ایجاد هسته های فناور در چارچوب طرح شهید احمدی روشن
سرپرست معاونت آینده سازان بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: هسته های فناور جدید برای رفع نیاز جامعه در چارچوب ششمین دوره طرح شهید احمدی روشن تشکیل می شوند.
به گزارش ایت بال به نقل از معاونت علمی و فناوری سید محمدصادق موحد در مراسم افتتاحیه طرح شهید احمدی روشن ضمن اشاره به داشتن اهتمام ویژه به تجربیات قبلی و کوشش برای ارتقای سازوکارها و رویه ها نسبت به قبل به مرور پنج دوره گذشته طرح شهید احمدی روشن، پرداخت.
سرپرست معاونت آینده سازان بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: مهم ترین رویکرد این طرح شکل دهی گروه ها و هسته های فناور برای رفع نیازهای جامعه است.
وی اظهار داشت: یکی از برنامه هایی که با همراهی اجتماعات نخبگانی طراحی و پیاده سازی شده، برنامه پشتیبانی از هسته های دانشجویی مسأله محور یا طرح شهید احمدی روشن است.
وی ضمن اشاره به مهم ترین گام های این طرح، اضافه کرد: گام های نخست این طرح بر شناسایی مسائل، تشکیل هسته های نخبگانی مسئله محور برای حل مسأله احصا شده و در گام بعدی حل مسأله واقعی را در اولویت قرار می دهد. آموزش و توانمندسازی دانشجوی مستعد در چارچوب حل مسأله واقعی، افزایش مهارت های اجتماعی، خودباوری و اعتماد به نفس واقعی توانایی حل مساله هم در آن دیده شده است.
به گفته موحد، ایجاد شبکه های مستعد، افزایش مهارت های کار تیمی و زمینه برای ایجاد توانمندی های نوظهور در بستر کار گروهی، افزایش اعتماد دستگاههای اجرایی و مراکز علمی و هدایت دانشجویان مستعد برای شناسایی مسایل راهبردی کشور از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
وی افزود: به صورت کلی در مجموع این ۶ دوره بیشتر از ۷۴۴ هسته شکل گرفته است که بالغ بر ۲۰ هزار نفر متقاضی ورود به هسته ها بوده اند و تعداد کل برگزیدگان تا دوره ششم به ۶۶۴۹ نفر رسیده است. هفت هسته در دوره اول، و در حدود ۲۰۹ هسته در ششمین دور در این برنامه مسأله محور مشارکت داشته اند.
سرپرست معاونت آینده سازان بنیاد ملی نخبگان همینطور بیان نمود: در دوره ششم طرح شهید احمدی روشن تعداد ۵۳۴ دانشجوی دکتری تخصصی، تعداد ۶۶۵ دانشجوی کارشناسی ارشد و تعداد ۶۷۰ دانشجوی دورهی کارشناسی به عضویت این هسته ها درآمدند و مقرر است طی ۹ ماه آینده فعالیت علمی و فرهنگی انجام دهند. در مجموع هم طی این شش دوره طرح، بالغ بر ۲۰۰۰ دانشجوی کارشناسی، ۲۲۱۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۲۴۳۱ دانشجوی دکتری در این هسته ها حضور داشته اند.
وی اضافه کرد: برنامه پشتیبانی از اجتماعات مستعدین برتر یک برنامه راهبردی و اولویت دار در بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است این برنامه به دنبال آن است که بر مبنای سند استراتژیک کشور در امور نخبگان و سایر اسناد بالادستی، رفع نیازهای کشور را به کمک هسته ها و اجتماعات نخبگانی انجام دهد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب