توسط محققان كشور محقق شد؛
تولید غلات و شبه غلات فراسودمند برای بیماران دیابتی
به گزارش ایت بال، یک شرکت فناور با استفاده از خدمت مشارکت و سرمایه گذاری یک صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت موفق به توسعه تولید محصولات فراسودمند کشاورزی (کینوا) برای بیماران دیابتی شد.
به گزارش ایت بال به نقل از صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت، سحر ضمانی مقدم مدیرعامل یک شرکتفناوری اظهار داشت: کینوا در دنیا به عنوان خاویار گیاهی شناخته شده است و به علت داشتن فیبر، آهن و تمام اسید آمینه های ضروری بدن ارزش غذایی بالایی دارد. ضمانی مقدم افزود: این محصول به علت وجود انواع پروتئین های ضروری بدن و نوع عدد شاخص گلایسمیک یا شاخص قندخون در آن، برای مصرف بیماران دیابتی مناسب می باشد و می تواند جایگزین مصرف برنج در برنامه غذایی این افراد شود. وی اظهار داشت: همینطور به علت عدم وجود گلوتن برای بیمارانی که امکان مصرف محصولات گلوتن دار و غلاتی مانند گندم و جو را ندارند، هم مناسب می باشد. مدی شرکت فناور اضافه کرد: این محصول با عنایت به میزان فیبر، آهن و پروتئین بالا و از سویی دیگر با عنایت به قیمت مناسب آن نسبت به برنج، می تواند در سبد غذایی خانوارها به عنوان یک گزینه جدید با بهره غذایی و پروتئینی بالا، قرار گیرد. مدیرعامل شرکت فناور اظهار داشت: ما با استفاده از خدمت مشارکت و سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت توانستیم بخشی از هزینه های خرید محصول، فرآوری و پوستگیری و آسیاب و تولید آرد کینوا و در نهایت استفاده در فرمولاسیون های تخصصی صنایع تبدیلی را پوشش دهیم. مسیر دریافت این خدمت عالی بود و نتیجه بسیار خوبی برای ما داشت. حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل این صندوق پژوهش و فناوری سلامت اظهار داشت: کینوا به عنوان یک غذای مکمل در سبد خانوار قرار می گیرد و جایگزینی برای محصولات استراتژیکی همچون گندم تعریف نمی شود؛ این محصول با عنایت به این که جدید است، فعلاً در نوع خودش بی رقیب بوده و جامعه هدف برای مصرف این محصول در کشور حدود ۲۰ میلیون نفر تخمین زده می شود.
منبع: 8pool.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب