ثبت اختراع استفاده از مایسلیوم زنده و فعال قارچ خوراکی
ایت بال: استفاده از مایسلیوم درحال رشد قارچ خوراکی در یک میان وعده سودمند، موضوع ثبت اختراعی است که برای نخستین بار در جهان توسط پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات صورت گرفت.
به گزارش ایت بال به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، سارا سعادتمند عضو هیات علمی واحد علوم تحقیقات در ارتباط با این اختراع اظهار داشت: باتوجه به گسترش بیش از پیش جمعیت جهانی، کمبود پروتئین و منابع غذایی یکی از اشکالات اصلی جوامع بشریست. بدین جهت قارچ ها به سبب دارا بودن ارزش غذایی شامل ویتامین ها، اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب ضروری و املاح معدنی است و گزینهی مناسبی برای مساعدت با تامین مواد غذایی هستند. همین طور برخی از قارچ ها دارای خواص دارویی نیز هستند. وی ادامه داد: تولید قارچ ها نیز نیاز به امکانات لازم و مصرف زیاد منابع طبیعی ازجمله آب دارد. از طرفی همهی قارچ ها در محیط مصنوعی قابل کشت نیست. مایسلیوم قارچ (mycelium) در حقیقت همان ریسه قارچ است. بنا بر این استفاده از مایسلیوم قارچ خوراکی در یک میان وعدهی غذایی بجای قارچ کامل، به خصوص بکارگیری مایسلیوم درحال رشد بجای پودر مایسلیوم، موضوع کاملا جدید و نوآورانه در جهان است که در این ثبت اختراع مطرح گردیده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب