دستیار هوش مصنوعی برای پزشکیان و وزیران آماده می شود

دستیار هوش مصنوعی برای پزشکیان و وزیران آماده می شود

به گزارش ایت بال، معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار داشت: دستیار هوش مصنوعی برای رئیس جمهور، معاونان و وزرا تعریف می شود.



به گزارش ایت بال به نقل از مهر، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در نشست خبری که امروز سه شنبه ۱۳ آذرماه در معاونت علمی برگزار گردید، اظهار داشت: اتفاق بزرگی درحال رخ دادن است و آن این است که نخستین دیتا سنتر جی پی یو را تا ابتدای ۱۴۰۴ افتتاح می نماییم.
وی اضافه کرد: یکی از دانشگاه های کشور را محور قرار دادیم که سیستم عامل ملی هوش مصنوعی را تدوین کند. نسخه آزمایشی این سیستم عامل ۶ ماه دیگر آماده می شود و تمام الگوریتم های هوش مصنوعی روی این سیستم عامل بومی صورت می گیرد.

دستیار هوش مصنوعی برای آقای رییس جمهور آماده می کنیم

معاون علمی رییس جمهور افزود: تیم ۷۰ نفره از اساتید به نام کشور روی این پروژه کار می کنند؛ صبوری کنید عیب ها رفع گردد تا این پروژه ماندگار شود.
افشین اشاره کرد: مقرر است دستیار هوش مصنوعی برای آقای رییس جمهور آماده نماییم تا داده ها را به روز بگیرند ونظرات کارشناسی به ایشان ارائه شود. این پروژه درحال تعریف است.
وی اضافه کرد: همین طور برای معاونان رییس جمهور و وزرا دستیار هوش مصنوعی درحال تعریف و آماده سازی است. هفته آتی این پروژه ها را با دانشگاه ها نهایی می نماییم.

پروژه مهندسی معکوس تسلا متوقف شد

معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در جواب سوالی درباره ی پروژه مهندسی معکوس تسلا در ایران اظهار داشت: پروژه مهندسی معکوس خودروی تسلا در ایران در حد یک طرح باقی مانده و پیشرفت خاصی نداشته است. این پروژه متوقف شده است ولی در بخش موتور الکترونیکی کارهایی در حال انجام می باشد.
وی ضمن بیان این مطلب که طراحی پلت فرم خودروی برقی نیازمند سرمایه گذاری سنگینی در حدود یک میلیارد دلار است، اظهار داشت: هم اکنون در خودرو های داخلی ما طراحی پلت فرم نداریم. مردم برای خرید خودرو صف های طولانی دارند، بدین سبب خودروسازان دلیلی برای ایجاد پلت فرم های جدید نمی بینند.
افشین افزود: خودروسازهای داخلی به طور معمول از پلت فرم های قدیمی استفاده می نمایند و آنرا تغییر می دهند. بطور مثال خودروی تارا بر پایه پلت فرم یک ماشین دیگر تولید شده است.
معاون علمی رییس جمهور اشاره کرد: دو شرکت اصلی خودروساز به طور معمول از پلت فرم های یکسان استفاده می نمایند و با تغییر ظاهر خودرو ها مدلهای جدید خودرو را به بازار عرضه می کنند.

رونمایی از هواپیمای ۸ نفره

افشین از ساخت هواپیمای ۸ نفره توسط بخش خصوصی (یک شرکت دانش بنیان ) آگاهی داد و اظهار داشت: در نمایشگاه هوایی که هفته آتی در کیش برگزار می شود، هواپیمای ۸ نفره رونمایی خواهد شد.
معاون علمی رئیس جمهور اضافه کرد: مذاکراتی برای تحویل این هواپیما به شرکت هواپیمایی ماهان در حال انجام می باشد.

قانون رمز ارزها در مجلس مورد بررسی قرار می گیرد


افشین درباره ی برنامه های معاونت علمی برای ساماندهی رمز ارزها توضیح داد و اظهار داشت: بانک مرکزی تاکید دارد که حاکمیت پول باید حفظ شود که با این دیدگاه موافقیم ولی جلوی توسعه فناوری را نمی توان گرفت و حوزه های نوآورانه ای مانند فین تک در لبه دانش قرار دارد که لازم است در کشور توسعه یابد.
وی با اشاره به تدوین پیش نویس رمزارزها اظهار داشت: در حوزه پیش نویس قانون رمز ارزها به توافق با بانک مرکزی رسیدیم و این پیش نویس به این بانک ارسال شده است.
معاون علمی رئیس جمهور از طرح پیش نویس قانون رمز ارزها طی روزهای آینده در مجلس آگاهی داد و اظهار داشت: ما تلاش داریم تا مشکلات شرکت های فعال در عرصه رمز رفع گردد.

خرید و فروش خودرو و ملک آنلاین می شود


افشین از ایجاد سامانه یکپارچه معاملات آنلاین خودرو و خانه در همکاری با اداره ثبت، نیروی انتظامی و قوه قضائیه آگاهی داد و اضافه کرد: این سامانه از طرف یکی از شرکت های دانش بنیان توسعه یافته و در صورتیکه فرد بخواهد خودرو خودرا به فروش برساند، اطلاعات را در این سامانه بارگذاری می کند. در این سامانه اطلاعاتی درباره ی استعلام افراد و کالای مورد معامله، میزان خلافی، میزان استفاده از بیمه خسارت، قطعات تعویضی در خودرو و غیره نمایش داده می شود.

آخرین وضعیت کارخانه نوآوری آزادی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به تشریح آخرین آخرین وضعیت کارخانه نوآوری آزادی مستقر در پارک فناوری پردیس پرداخت و اظهار داشت: مالکیت این کارخانه دولتی نیست. مالک این ملک می خواهد یا این ملک خریداری شود و یا ساکنان از این ساختمان بیرون بروند.
وی افزود: برای حل این مشکل سعی کردیم تا بتوانیم با ساختمان های دولتی تهاتر نماییم چونکه جا به جایی تجهیزات مستقر در این ساختمان سخت و دشوار است.
آیین نامه ای برای رفع چالش های توزیع آنلاین دارو تدوین شده است
افشین همین طور درباره ی چالش های شرکت های فعال در حوزه توزیع آنلاین دارو اظهار داشت: وزارت بهداشت نگرانی هایی از توزیع آنلاین دارو دارد و دیوان عالی اداری رای به مجاز بودن توزیع آنلاین دارو داده است. دراین خصوص بخشنامه ای تدوین شده است و تا دو هفته آتی آماده و ارائه می شود. با این بخشنامه مشکلات شرکت های فعال در این زمینه برطرف شود.
ستادهای معاونت علمی ادغام می شوند
وی در جواب سوالی درباره ی وضعیت ساختاری ستادهای معاونت علمی توضیح داد و اظهار داشت: ستادهای معاونت تضعیف شده اند و تعدادشان به 23 ستاد بالا رفته که عدد بزرگی است و مدیریت آن دشوار است. برنامه معاونت در دوره ی جدید تجمیع این ستادها بوده و مقرر است به 7-8 ستاد تبدیل شوند. البته یک سری ستادها مصوبه شورای عالی را دارند که با آنها نیز هماهنگ کردیم که این ادغام صورت گیرد. بطور مثال هم اکنون ستاد آب، انرژی و محیط زیست در هم ادغام شده اند و یک سرپرست برای آن انتخاب شده است. دلیل کوچک سازی ستادها، برقراری یک نظم ساختاری است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ضمن تاکید بر این که دنبال کادرسازی و اضافه کردن نیرو در معاونت نیستیم، اشاره کرد: البته از افراد توانمند در بخش خصوصی شامل دانشگاه ها و اندیشکده ها کمک خواهیم گرفت.


منبع:

1403/09/13
14:05:58
5.0 / 5
26
تگهای خبر: آنلاین , تیم , خرید , خودرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
بیلیارد