با هدف رونق بخشی به كسب و كارهای فناورانه؛

جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی 28 و 29 آبان ماه

جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی 28 و 29 آبان ماه

جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۸ و ۲۹ آبان ماه در شهرك علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار می گردد.



به گزارش ایت بال به نقل از مهر، عبدالرضا کبیری در نشست خبری پانزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی که امروز به صورت مجازی برگزار شد، اظهار نمود: این جشنواره در ایام ۲۸ و ۲۹ آبان ماه سالجاری در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.
وی به اهداف برگزاری این جشنواره اشاره نمود و اظهار داشت: رونق بخشیدن به کسب و کارهای فناورانه و دانش بنیان، زمینه سازی برای اثرگذاری اقتصاد دانش بنیان، جهت دهی به فعالیت فن آفرینان در جهت حل مسائل و چالش های اصلی کشور و تقویت مذاکرات دو جانبه از اهداف برگزاری این جشنواره به حساب می آید.
کبیری بیان نمود: مخاطبان اصلی این رویداد شرکت های دانش بنیان و فناور، شرکت های رشد یافته، شرکت های نوپاا، صنعتی و واحدهای تحقیق و توسعه هستند.
وی تصریح کرد: در این دوره از جشنواره حوزه های چالشی مانند "رفع نیاز صنعت در دوران تحریم"، "خشکسالی و سیلاب"، "بازیافت پسماند به خصوص در کلانشهرها"، "محیط زیست، آلودگی هوا، آب و خاک"، "صنعت دارو" و "صنایع IT و ICT و هوش مصنوعی" در نظر گرفته شده است.
کبیری با اشاره به اعطای جایزه دکتر محمود شیخ زین الدین در این جشنواره اظهار داشت: در این دوره از جشنواره جایزه دکتر محمود شیخ زین الدین به برترین طرح های فناورانه که به مرحله تولید انبوه رسیده و بر مبنای آن خط تولید یا کارخانه بوجود آمده باشد، اعطا خواهد شد.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی افزود: در ابتدا قرار بود این جشنواره در ایام ۱۹ و ۲۰ شهریورماه برگزار گردد که به علت شیوع و گستردگی ویروس کرونا این زمان به روزهای ۲۸ و ۲۹ آبان ماه سالجاری موکول شد.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با اشاره به برگزاری ترکیبی این جشنواره به صورت مجازی و حضوری، تصریح کرد: این جشنواره در دو بخش "مسابقه ای" و "غیر مسابقه ای" برگزار می شود. بخش مسابقه ای شامل بخش های "طراحان کسب و کار"، "فن آفرینان ("نوپاهای رشد یافته" و "فرصت های سرمایه گذاری") و بخش غیر مسابقه ای شامل بخش های "فرصت های سرمایه گذاری"، "نشست های انتقال تجربه" و "نمایشگاه" می شود.
وی یکی از بخش های مسابقه ای این جشنواره را بخش فن آفرینان توسعه شرکت های دانش بنیان و صنعت ساز عنوان نمود و اظهار داشت: در این بخش شاخص هایی چون مدیریتی، فناوری و مالی طرح ها مورد ارزیابی قرار می گیرند. شرکت هایی که دارای نوآوری و فناوری تجاری سازی شده باشند و حداقل ۵۱ درصد سهام آنها به بخش خصوصی تعلق داشته باشد، می توانند در این بخش حضور یابند.
کبیری تصریح کرد: شرکت های نوپا برای حضور در این بخش باید از عرضه محصول آنها به بازار کمتر از ۳ سال قبل باشد و این زمان برای شرکت های رشد یافته بیشتر از ۳ سال در نظر گرفته شده است.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به بخش نمایشگاهی این جشنواره اشاره نمود و اظهار داشت: این بخش بستری برای عرضه آخرین دستاوردهای فناورانه است که از ۱۷ آبان ماه شروع می شود و تا آخر آذرماه ادامه خواهد داشت.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با اشاره به اینکه در این رویداد ۵۰۱ طرح در پانزدهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی دریافت شده است، اظهار داشت: تعداد ۱۶۵ شرکت در این جشنواره ثبت نام اولیه کردند که از این تعداد ۳۷ شرکت (۱۶ شرکت فن آفرین نوپا و ۲۱ شرکت فن آفرین رشد یافته) به مرحله نیمه نهایی بخش کارآفرینان این جشنواره راه یافتند.
وی با تاکید بر اینکه ۶ شرکت کاندیدای جایزه فناوری صنعتی ساز دکتر محمود شیخ زین الدین شدند، خاطرنشان کرد: بعد از انجام داوری ها ۱۶ شرکت به مرحله نهایی بخش فن آفرینان راه یافتند که از این تعداد ۹ شرکت نوپا و ۷ شرکت رشد یافته هستند، ضمن آنکه از این تعداد ۲ شرکت کاندیدای دریافت جایزه فناوری و صنعت ساز دکتر شیخ زین الدین شدند.


منبع:

1399/08/12
19:27:18
5.0 / 5
1602
تگهای خبر: بازی , ثبت نام , صنعت , فعالیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
بیلیارد