با حضور ستاری؛

اولین مركز نوآوری صنعت غذا

اولین مركز نوآوری صنعت غذا

به گزارش ایت بال اولین مرکز نوآوری صنعت غذا با هدف ایجاد زیرساخت و شتابدهی طرح های فناورانه در حوزه صنعت غذا راه اندازی شد.



به گزارش ایت بال به نقل از معاونت علمی و فناوری، اولین مرکز نوآوری صنعت باحضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری و پیروز حناچی شهردار تهران راه اندازی شد.
پیش بینی شده که این مرکز محلی برای توسعه و تجاری سازی ایده های نوآورانه این حوزه شود. در مرکز نوآوری صنعت غذا، ۸ ایده فناورانه شتابدهی می شود. همینطور این مرکز میزبان ۷ طرح توسعه تجاری سازی است. طرح هایی چون بسته بندی و فرآوری گوجه سیاه، نان بیسکویت چهار شیره، انواع شیرینی جات رژیمی برای بیماران خاص، اتانول برگرفته از سبوس گندم، مزارع عمودی، مکمل غذایی درختان پسته و سامانه فروش مستقیم برنج توسط کشاورزان در این مرکز به تولید می رسند.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری در آیین افتتاحیه این مرکز، اظهار داشت: ایجاد این مرکز حرکت بزرگی است که از کارخانه نوآوری کلید خورد و با ایجاد دیگر کارخانه ها این روند ادامه دار شد. این مرکز هم در ساختمانی با ۸۰ سال قدمت بازسازی و بوجود آمده است تا در اختیار نوآوران و فناوران قرار گیرد.
به گفته رئیس بنیاد ملی نخبگان، صنعت غذا یکی از بزرگ ترین صنایع کشور است و حدود ۱۰ درصد تولید ناخالص ملی در صنعت غذا استفاده می شود. ازاین رو نوآوری ها در این عرصه از نظر سلامت، بهداشت و دیگر فاکتورها اهمیت بالایی دارد.
ستاری بیان نمود: این مراکز کمک می نماید که نوآوری ها به کارخانجات بزرگ تزریق شود تا استارتاپ ها و جوانان خلاق به این حوزه ورود کنند.
وی ضمن اشاره به شکل گیری کانون صنعت بازار در حوزه نان، بیان نمود: یکی از بزرگ ترین مشکلات این زنجیره تفاوت قیمت ارز است و یارانه ای که به این سیستم وارد شده نوآوری ها را کاهش داده است. ساختار کلی صنعت نان کشور سنتی است و باید تغییر کند. هم اکنون شرکتهای خصوصی زیادی در این حوزه شکل گرفته است.
معاون علمی و فناوری ضمن اشاره به نقش شرکتهای دانش بنیان در توسعه صنعت نان، تصریح کرد: این شرکت ها نقش تاثیرگذاری در تحول این صنعت دارند. ما یکی از کشورهای پرمصرف در حوزه نان هستیم و این صنعت باید با کمک نوآوری ها متحول شود.
ایجاد زیرساخت اطلاعات یکپارچه زنجیره ارزش، نوشیدنی دیافان ویژه بیماران همودیالیزی، نمایشگاه مجازی صنعت غذا، تولید پنیر سین بیوتیک، تولید کوکی مخصوص دیابتی ها، تولید حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی اسانس های اکالیپتوس، آویشن، سرخارگل و چای کوهی، دستیابی به فرمولاسیون ترکیبی فایتوبیوتیک انکپسوله شده و پروبیوتیک و تهیه شربت بار بدون استفاده از هیچ گونه ماده شیمیایی غلظت دهنده آنها طرح هایی است که در این مرکز شتابدهی می شود.


منبع:

1399/10/01
14:07:12
5.0 / 5
1355
تگهای خبر: افتتاحیه , تیم , سلامت , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
بیلیارد