غذای پخته شده در فضا چه مزه ای می دهد؟

غذای پخته شده در فضا چه مزه ای می دهد؟

ایت بال: پژوهشگران آمریکایی و دانمارکی طی پژوهشی توانستند میسو که یک خوراک ژاپنی است را در ایستگاه فضایی بپزند.


به گزارش ایت بال به نقل از انگجت، اما طعم و بوی آن با میسویی که روز زمین پخته می شود، متمایز بود. میسوی فضایی در آزمایش طعم در بخش های کیفیتی مانند شوری و خوشمزگی امتیازی مشابه میسوی پخته شده روی زمین دریافت کرد اما غذای فضایی برشته تر بود. در این پژوهش پژوهشگران یک بسته حاوی محتویات خمیر میسو را در مارس ۲۰۲۰ میلادی به ایستگاه فضایی بین المللی فرستادند تا در آنها به مدت ۳۰ روز تخمیر شود. همین طور آنها بسته های میسو را در کمبریج ایالت ماساچوست آمریکا و در کپنهاگ دانمارک پختند و شرایط محیطی در هر دو مورد را رصد کردند. بعد از یک ماه میسوی فضایی به زمین ارسال و با نمونه پخته شده روی زمین مقایسه شد. جاشوا اوانز از دانشگاه فناوری دانمارک در این زمینه می گوید: برخی خاصیت های محیط فضایی در مدار پایین زمین به ویژه در میکروگرانش و با وجود اشعه های فضایی فزاینده ممکنست روی شیوه رشد و دگرگونی متابولیزم میکروب ها و بالطبع پروسه تخمیر تاثیربگذارد. ما می خواستیم تاثیر این شرایط را بررسی نماییم. تفاوت میان پخت این غذا در دو محیط نه فقط تمایز در طعم بلکه به میزان برشتگی بلکه ترکیبات میکروبال میسو های پخته شده را نیز شامل می شد. پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که میسوی پخته شده در فضا نیز همان خاصیت های غذای پخته شده روی زمین را دارد اما یافته ها نشاندهنده وجود یک محیط خاص تخمیر در فضا است.

1404/01/18
12:53:58
5.0 / 5
14
تگهای خبر: تیم , جت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
بیلیارد