رژیم غذایی مناسب برای وزنه برداران

رژیم غذایی مناسب برای وزنه برداران

به گزارش ایت بال وزنه برداران حرفه ای باید تكنیك خوبی داشته باشند، باید به تغذیه خود هم توجه نمایند. بدون دانش تغذیه مناسب وزنه برداران كارایی لازم را در مسابقات نخواهند داشت.



به گزارش ایت بال به نقل از ایسنا و به نقل از IWF، تامین كردن مواد مورد نیاز بدن مساله ای بسیار مهم برای وزنه برداران حرفه ای است. تفاوت كمتر از یك كیلوگرم در هر وزن وزنه برداران می توانند مدال طلای آنها را تبدیل به نقره كنند.

بر خلاف ورزشكاران پرورش اندام وزنه برداران نیاز به پرورش عضلات خود ندارند. رژیم غذایی آنها باید طوری باشد كه ریكاوری سریع تری داشته باشند و قدرت لازم برای بالا بردن هالتر را كسب كنند.

بنابراین وزنه برداران اگر مواد غذایی درست مصرف كنند عملكرد بهتری خواهند داشت.



پروتئین:

لزوم مصرف پروتئین برای ورزشكاران استقامتی پیش از این مشخص شده است.

متخصصان تغذیه ورزشی پیشنهاد كرده اند كه ورزشكاران حرفه ای به اندازه هر كیلوگرم از وزن خود دو گرم پروتئین مصرف كند. میان وعده هایی كه ورزشكاران در طول روز می خورند هم بهتر است پروتئین داشته باشند. این كار سبب می گردد كه عضلات بهتر ترمیم شوند. پروتئین را می تواند از سویا، گوشت، مرغ، تخم مرغ، لبنیاد و غذاهای دریایی دریافت كرد.

خوردن عضلات و سبزیجات حاوی نشاسته مانند سیب زمینی شیرین به تامین منبع كربوهیدارت در بدن كمك می نماید. كربوهیدارت كافی سبب می گردد كه بدن عضله سوزی و پروتئین سوزی انجام ندهد. بدین سان خستگی عضلات كمتر می گردد.



زمان خوردن غذا:

بررسی ها نشان داده است كه خوردن غذای مناسب در زمان های مختلف روز بر تمرین بهتر اثرگذار است.

مطالعات پیش از این نشان داده است كه دریافت پروتئین پیش از خواب سبب می گردد كه پرورش عضلات بهتر صورت گیرد و ریكاوری بهتری صورت گیرد.

مطالعات انجام شده در دانشگاه مك مستر كانادا هم نشان داده است كه مصرف مالیات، كربو هیدارت و پروتئین پس از ورزش مفید است، زیرا در این زمان بدن نیاز به مصرف مالیات و ترمیم بافت صدمه دیده دارد.

بیشتر كربوهیدارت مورد نیاز بدن باید پس از ورزش مصرف شود. البته وزنه برداران به اندازه دیگر ورزشكاران استقامتی نیاز به كربو هیدارت ندارند. انرژی برای وزنه برداران مهم است و باید كالری مورد نیاز بدن خویش را تامین كنند. وزنه برداران نیاز دارند كه بین ۲۳ تا ۳۶ كالری به ازای هر پوند وزن بدن در روز مصرف كنند.

چربی های اشباع نشده برای وزنه برداران بهتر از چربی های اشباع شده هستند. بررسی ها در سال ۲۰۰۹ نشان داده است كه بین ۲۰ تا ۳۵ درصد كالری دریافتی ورزشكاران باید چربی باشد. روغن زیتون، آووكادو و روغن دانه های دیگری مانند گردو مفید هستند.



قانون ثابتی وجود ندارد:

باید به یادداشت كه بدن هر فرد با فرد دیگر متفاوت می باشد. هیچ قانونی ثابتی وجود ندارد. برخی وزنه برداران برتر جهان در رژیم غذایی خود همبرگر و پیتزا هم می خوردند اما وزنه برداری مانند كندریك فاریس آمریكایی با وجودی كه گیاهخوار است در سه مسابقات المپیك حضور داشته است.







 

1396/11/30
13:35:02
5.0 / 5
6984
تگهای خبر: ورزش , وزنه برداری , تغذیه , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بیلیارد