نقش تمرینات ذهنی در كسب مهارتهای ورزشی
ایت بال: یك متخصص بدنساز با بیان این كه تمرینات ذهنی نقش موثری در كسب مهارتهای حركتی دارد، معتقد است: تمرینات ذهنی در كنار تمرینات فیزیكی می تواند در افراد دچار ناتوانی حركتی و نیازمند توانبخشی های ارتوپدی كمك كرده و مهارتهای حركتی آنها را افزایش دهد.
دكتر غلامرضا جهانی در گفت وگو با ایسنا، اظهار نمود: مربیان باید به بازیكنان خود بیاموزند كه پیش از زدن ضربه به توپ میزان شدت و محل فرود آمدن توپ را به صورت ذهنی به سرعت مرور و با دقت فراوان تصویر سازی ذهنی نمایند. مربیان باید هر شیوه و تكنیكی كه برای یك ضربه موثر و كارا لازم است به تمام افراد اعم از ضربه زنندگان واقعی یا آنها كه با تجسم تمرین می كنند، بیاموزند.
وی ادامه داد: در اثر تجسم عضلات به تدریج مطابق میل بازیكن حركت كرده و به توپ نیرو وارد می آورد و بازیكن به مرور می تواند در ذهن خود ببیند كه توپ به كجا و با چه سرعتی خواهد رفت و كم كم قسمتی از ذهن وارد عمل می گردد و این قسمت از ذهن می تواند عضلات را به اندازه لازم منقبض و منبسط كرده و حركات آنها را كنترل كند.
جهانی با بیان این كه تمرینات ذهنی نقش موثری در كسب مهارتهای حركتی دارد، تصریح كرد: تمرینات ذهنی در كنار تمرینات فیزیكی می تواند در افراد دچار ناتوانی حركتی و نیازمند توانبخشی های ارتوپدی كمك كرده و مهارتهای حركتی آنها را افزایش دهد.
وی افزود: از تمرینات ذهنی برای رفع اضطراب و قفل كردن ذهن همانند ترس از شكست، ترس از رقیبان خاص و اصلاح افكار و باورهای منفی بازیكنان هم بهره برد.
جهانی اظهار داشت: تمرین ذهنی استفاده از ذهن، تمركز و تصویرهای ذهنی برای دستیابی به واكنش های مثبت است.
وی در انتها اضافه كرد: اگر یك تمرین را به اندازه كافی تكرار نماییم، آن عضله توسعه یافته و قویتر خواهد شد. همینطور اگر تفكری را به اندازه كافی تكرار نماییم، مغز توسعه یافته و آن فكر در ذهنمان ریشه افكنده و پایدار خواهد ماند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب