با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

خط تولید اتانول در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران راه اندازی شد

خط تولید اتانول در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران راه اندازی شد

به گزارش ایت بال خط تولید اتانول با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و تعدادی از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران راه اندازی شد.



به گزارش ایت بال به نقل از وزارت علوم، خط تولید اتانول، با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تعدادی از مدیران این وزارت و همین طور رئیس، معاونان، مدیران و تعدادی از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، بامداد امروز (پنج شنبه) در این پژوهشگاه راه اندازی شد.
محققان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در امتداد تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید و در امتداد ایفای نقش مؤثر در كمك به غلبه بر كرونا ویروس با بهره گیری از امكانات موجود در پژوهشگاه در كمتر از ۱۴ روز موفق به تولید اتانول از روش تخمیر شدند.
در این مراسم امیدخواه رئیس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، ضمن ارائه گزارشی از روند شكل گیری این پروژه گفت: پیرو مصوبات كمیته پیشگیری و مقابله با كرونا ویروس و باتوجه به شرایط حساس كنونی كشور و كمبود مواد ضدعفونی كننده در بازار و لزوم ورود و همكاری تمامی دستگاه های اجرایی كه در این خصوص توانایی لازم را دارند، پژوهشگران پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با عزمی راسخ در جهت تولید الكل اتیلیك یا اتانول كه ماده اولیه تهیه مواد ضدعفونی كننده بر پایه الكلی است، موفق به تولید الكل اتانول با خلوص ۹۰ درجه مناسب برای استفاده تهیه مواد ضدعفونی كننده بر طبق فرمولاسیون پیشنهادی سازمان بهداشت جهانی(WHO) شدند.
وی اضافه كرد: پروسه تخمیر برای تولید اتانول مدت زمانی حدود ۸ تا ۱۴ روز زمان نیاز دارد كه برای نخستین بار در ایران توسط پژوهشگران پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران این پروسه در سریع ترین زمان و به كمتر از ۲۴ ساعت كاهش پیدا كرده است و هم اكنون با استفاده از این فنآوری تولید اتانول به حداقل زمان و بیشترین راندمان به تولید هزار لیتر در روز منجر شده است؛ این ظرفیت قابل افزایش تا ۳ هزار لیتر در روز است.
رئیس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران اضافه كرد: باتوجه به وجود دستگاه های پیشرفته در مجموعه آزمایشگاه مركزی پژوهشگاه پروسه تولید در سه مرحله، كنترل كیفیت مواد اولیه، كنترل در حین انجام فرآیند تولید و كنترل كیفیت محصول نهایی نیز انجام می شود.
وی اظهار داشت: مراحل آزمایشگاهی برای تولید اتانول با خلوص بالای ۹۹ درجه برای كاربردهای مورد نیاز صنایع دارویی، پزشكی و آنالیز دستگاهی نیز در این پژوهشگاه انجام شده است.
امیدخواه اشاره كرد: پژوهشگران این پژوهشگاه در تولید موادضدعفونی كننده پایه آبی نیز گام های مؤثری برداشته اند كه در آینده نزدیك با همكاری ارگان های مربوطه این مواد به بازار عرضه خواهد شد.

1399/02/04
20:20:43
5.0 / 5
2794
تگهای خبر: كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
بیلیارد