سورنا ستاری:

نیاز مبرم بیماران دیالیزی با محصول دانش بنیان تأمین شد

نیاز مبرم بیماران دیالیزی با محصول دانش بنیان تأمین شد

به گزارش ایت بال معاون علمی و فناوری از تأمین نیاز بیماران دیالیزی توسط شركتهای دانش بنیان اطلاع داد.



به گزارش ایت بال به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در مسافرت استانی سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به خراسان رضوی و با همراهی حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی متولی آستان قدس رضوی، از دانش فنی و خط تولید فیلم های چندلایه فرآورده های تزریقی و ملزومات دیالیز صفاقی رونمایی گردید تا گامی بلند در راه تأمین نیاز بیماران كلیوی به این فرآورده ها با دانش فنی بومی و تولیدات ایران ساخت برداشته شود.
ستاری در این مراسم رونق اقتصاد كشور را در گروی ایجاد میدان و زیست بوم لازم برای شركت های دانش بنیان دانست و اظهار داشت: این كه شركت ها و صنایع بزرگ از شركت های داشن بنیان حمایت كنند و بازار را در اختیارشان قرار دهند موضوعی است كه بر آن تاكید داریم و راه توسعه اقتصاد دانش بنیان می دانیم. روش نوآورانه و محصول دانش بنیانی كه در این همكاری تولید شده است، بزودی جایگزین روش های مرسوم بازار خواهد شد و این موقیتی در بومی سازی محصولاتی است كه تا پیش از این در انحصار چند شركت محدود بود.
ستاری از رونق كسب و كارهای دانش بنیان با كمك صنایع و شركت های بزرگ گفت و افزود: بازار بزرگی توسط شركت ثامن دارو در اختیار یك شركت دانش بنیان قرار گرفته است و با بومی شدن این فناوری كه تا پیش از این وارداتی بود می تواند ضمن كمك به نیاز كشور، ارزش افزوده قابل توجهی را برای كشور به ارمغان بیاورد.
وی پیشرفت را در گروی برون سپاری پژوهش های فناورانه به كسب و كارهای دانش بنیان دانست و اظهار داشت: لازم است در هر شركتی كار تحقیق و توسعه صورت گیرد اما زمانی این واحد موفق است كه كار خویش را برون سپاری كند و نوآوری از شركتی حاصل می شود كه تمام زمان و نیروی انسانی خویش را برای حل یك مسأله صرف می كند. این نوآوری ها حاصل میدان دادن به شركت هایی است كه نوآوری خویش را درگیر صرف مسأله می كنند و این روش اثرمندتری برای كمك به توسعه فناوری در كشور است.
به گفته معاون علمی و فناوری، بیشتر از ۵هزار شركت دانش بنیان و هزاران استارتاپ كه ضمن ایجاد اشتغال برای نیروی انسانی دانش آموخته و خلاق، میلیاردها تومان ارزش افزوده خلق كرده اند، حاصل میدان دادن به همین نوآوری ها است.
ستاری، با بیان این كه ایران جزو برترین های حوزه زیست فناوری در منطقه است بیشتر از ۲۲ داروی زیست فناور توسط بیشتر از ۶۰۰ شركت داشن بنیان فعال این حوزه ایرانی ساخت شده است و باید از این پتانسیل در راه توسعه اقتدار و توانمندی جمهوری اسلامی استفاده نماییم. این حوزه اقتدار آفرین برای كشور است و محدودیت های همچون تحریم ها همواره زاینده نوآوری بوده است.
وی از حمایت معاونت علمی و فناوری برای تأمین زیرساختی و زیست بوم همكاری كسب و كارهای دانش بنیان با صنایع بزرگ گفت و اضافه كرد: بیشتر از ۶۰درصد صادرات محصولات دانش بنیان ایران ساخت به حوزه زیست فناوری اختصاص دارد و اگر می خواهیم پیشرفت و توسعه پایدار را تجربه نماییم، باید به این شركت ها زمینه و میدان بدهیم. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم به صورت كامل آماده است تا از ترویج این فرهنگ و رونق همكاریهای شركت های دانش بنیان بخش خصوصی و شركت های بزرگ حمایت كند.
تأمین نیازهای بیماران دیالیزی با محصول دانش بنیان ایران ساخت
ستاری در مورد تأمین دستگاه برای بیماران دیالیزی اظهار داشت: این دستاورد دانش بنیان ایران ساخت، لفاف های چندلایه صنایع دارویی شامل انواع فیلمهای بسته بندی سرنگ و سایر تجهیزات پزشكی ساخته و به بازار عرضه می كند.
وی اضافه كرد: ۹۰ درصد از نیاز بیمارانی كه نیازمند انجام دیالیز صفاقی هستند با این تولیدات تأمین و فرایند انجام دیالیز صفاقی حالا در داخل كشور دانش فنی این فرایند، بومی شده است. دیالیز در تصفیه خون بیماران گرفتار نارسایی كلیه استفاده می شود و دارای انواع همودیالیز و دیالیز صفاقی است.

1398/12/06
15:47:04
5.0 / 5
3947
تگهای خبر: جت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
بیلیارد