برگزاری دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در استان اردبیل

برگزاری دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در استان اردبیل

ایت بال: دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی به صورت حضوری و مجازی اجرا شد.



به گزارش ایت بال به نقل از ایسنا و به نقل از خبرگزاری علم و فناوری اردبیل، دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی به صورت حضوری و مجازی انجام شد.

پژوهش، نقشه راه دستگاه های اجرائی برای تحقق اهداف برنامه های توسعه ای است

سجاد انوشیروانی مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل و عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی در این همایش اظهار داشت: برای تحقق برنامه ششم توسعه، موظف هستیم که از پژوهش های علمی حمایت نماییم.

وی به اهمیت پژوهش در ورزش اشاره نمود و اظهار داشت: خلأهای بزرگی در میان علم ورزش وجود دارد و باید با بهره گیری از یافته های پژوهشی بتوانیم این خلأها را پر نماییم.

انوشیروانی با اعلان اینکه پژوهشگری در واقع نقشه راه دستگاه های اجرائی برای تحقق اهداف برنامه های توسعه ای است، اظهار داشت: پژوهش های کاربردی در واقع زمانی مدلول پیدا می کند که به آنها اهمیت داده شده و به کارگیری شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در ادامه اضافه کرد: اداره کل ورزش و جوانان یکی از متولیان ساماندهی امور جوانان است و مدیران این اداره باید پژووهش را در اولویت برنامه های خود قرار دهند تا بتوانند در راه درست حرکت کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل به استفاده از یافته های علمی در استعدادسنجی ورزشی اشاره نمود و اظهار داشت: استفاده از شیوه های علمی استعداد سنجی به ورزشکاران کمک می نماید تا با برداشتن گام صد درصدی در راه درست هدایت شده و توانایی آنها شکوفا شود.

ارسال ۳۲۵ مقاله علمی به دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی

مهرداد محرم زاده دبیر علمی همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی از پذیرش ۳۲۵ مقاله علمی از دانشگاه های سراسر کشور و همین طور دانشگاه های ترکیه و عراق آگاهی داد و اظهار داشت: فراخوان دومین همایش بین المللی تازه های پژوهش در علوم ورزشی بعد از دریافت مجوزهای لازم از آبان ۹۸ شروع شد که پس از اختتام مهلت فراخوان تعداد ۲۶۷ مقاله به مرحله داوری راه یافتند.

وی با اعلان اینکه داوری آثار رسیده در سه مرحله انجام گرفت، اظهار داشت: مقالات رسیده در سه پنل مدیریت رفتار، بیومکانیک و تکنولوژی ورزشی و لطمه شناسی ورزشی طبقه بندی شدند که در نهایت ۲۵۵ مقاله در چارچوب پوستر، ۸ سخنرانی در پنل های تخصصی و ۸ سخنرانی کلیدی توسط صاحبان مقالات از دانشگاه های ایران، ترکیه، عراق و آذربایجان ارائه خواهند شد.

محرم زاده در انتهای سخنان خود به سایر کارهای گروه آموزشی تربیت بدنی دانشگاه محقق اردبیلی اشاره نمود و اظهار داشت: برگزاری کنکور عملی تربیت بدنی در مقطع کارشناسی و ستاندن مجوز راه اندازی دکتری مدیریت ورزشیو ارتقای رتبه مجله تخصصی جَست در نشریات تخصصی وزارت علوم همچون کارهای علمی اخیر در رابطه با تربیت بدنی دانشگاه محقق اردبیلی است.

سلامت جامعه فردا در گرو یافته های پژوهشی دانشمندان امروز

سیدعبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان به اهمیت تحقیق و پژوهش در حوزه ورزش و جوانان اشاره نمود و اظهار داشت: نهادهای علمی با ارائه راهکارهای علمی از فقر حرکتی در جامعه بکاهند.

وی در ابتدای سخنان خود به فراسیدن هفته تربیت بدنی پرداخت و اظهار داشت: هفته تربیت بدتی فرصت انعکاس دستاوردهای ورزشی به مردم است، دستگاه های متولی تربیت بدنی با انعکاس توفیقات مختلف در حوزه های اجرائی، فنی و زیرساختی به جامعه تلاش کنند تا پیشرفت ها در این عرصه بهتر دیده شده و مردم در جریان خدمت رسانی به جوانان قرار گیرند.

احمدی با اعلان اینکه دست اندرکاران ورزش و جوانان باید زمینه های مشارکت حداکثری مردم در امر ورزش را فراهم آورند به شرایط کرونایی حاکم بر جهان و کشور اشاره نمود و اظهار داشت: شرایط امروز با آنکه محدودیت های زیادی را در اجرای برنامه های اجتماعی محور به وجود آورده است، اما پژوهشگران و صاحبان ایده و تفکر در این شرایط حاد بیکار ننشسته و با الگوسازی در برنامه های ورزشی، شرایطی را ایجاد کردند که مورد تحسین جوامع جهانی همچون سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: پژوهشگران علوم ورزشی در روزهای کرونا، شرایطی را در جامعه ایجاد کردند که به الگوهای جهانی تبدیل شدند، همه این برنامه ها در امتداد ارتقای سلامت مردم برنامه ریزی و اجرا شد تا در این شرایط بحرانی، مردم با تحرک کافی ضمن ارتقای سلامت، شادابی جسم و روح با تقویت سیستم ایمنی خود برابر ویروس کرونا مقاوم شوند.

وی از برنامه های ورزشی بعنوان سالم ترین برنامه های غنی سازی اوقات فراغت نام برد و اظهار داشت: در برنامه های اجراشده در طول ایام کرونا، پژوهشگران و مربیان ورزشی با ترغیب مردم به ورزش در خانه ها این محیط ها کوچک را تبدیل به باشگاه های خانوادگی کردند تا نسل های جوان با بازخوانی بازی های ادوار تاریخی این مرز و بوم، ضمن تقویت نشاط خانوادگی به آداب و رسوم آبا و اجدادی بازگردند.

این مسئول ورزشی در بخش دیگری از سخنان خود به بخش دانشگاهی و امر آموزش و پژوهش نیز اشاره نمود و اظهار داشت: امروز دانشگاهیان با نیاز سنجی جامعه درباب ورزش می توانند با کارهای علمی و پژوهشی راهکارهای مناسبی را جهت افزایش تحرک در جامعه ارائه نمایند.

وی افزود: دانشکده های تربیت بدنی دراین زمینه باید با مسئولیت اجتماعی و دغدغه آینده محوری وارد امر آموزش و پژوهش در حوزه وزش شوند. در هر حال همه باید تلاش کنند تا با حس مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه ورزش، تحرک را به میان مردم بیاورند تا با اقبال عمومی و مشارکت مردمی باردیگر نشاط و پویایی به جامعه برگردد.

احمدی اشاره کرد: نهادهای علمی می توانند نیروی محرکه فقرزدایی تحرک در مردم شوند. آگاهی بخشی به اقشار مختلف جامعه همچون مهمترین اولویت های نهادهای علمی درباب ورزش به جامعه است.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان در انتهای سخنان خود خواهان ارتقای سطح همایش های ملی در زمینه تازه های علوم ورزشی شد و اظهار داشت: سلامت جامعه فردا، در گرو یافته های پژوهشی دانشمندان امروز است.





منبع:

1399/08/07
23:40:58
5.0 / 5
1439
تگهای خبر: آموزش , ایمنی , بازی , باشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
بیلیارد